Ajánlatkérés

A Webpozitív szolgáltatásai egy területre, a weblapokra fókuszálnak, mégis ezen területen belül is sokféle megoldás található.

Válassza ki, hogy mely szolgáltatásunk érdekli és kérjen árajánlatot - mindenféle kötelezettség és maximális diszkréció mellett!

Ha már ügyfelünk, kérjük az ajánlatkérés/megrendelés előtt jelentkezzen be az ügyfélkapun, hogy az itt leadott ajánlatkérését is nyomon tudja követni honlapunkon.

Ha még nem ügyfelünk, kérjük az ajánlatkérés/megrendelés előtt regisztráljon az ügyfélkapu rendszerünkbe, hogy az itt leadott ajánlatkérését, esetleges további megrendeléseit is nyomon tudja követni honlapunkon.

Természetesen ügyfélkapus hozzáférés nélkül is kérhető árajánlat, adható le megrendelés, de az így leadott űrlapok adatai nem lesznek visszakövethetőek az Ön számára.
Ráadásul, ha ügyfélkapus bejelentkezés után nyitja meg az űrlapokat, az állandó (pl. számlázási, postázási) adatokat már nem kell megadnia, azokat automatikusan kitöltjük Ön helyett!

Ügyfélkapu belépés

Honlapkészítés

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk az Ön igényei szerint! A honlapkészítés a cégérünk, ezért nem ismerünk kompromisszumokat. Ismerje meg teljes körű szolgáltatáscsomagunkat: a kezdeti lépésektől a mindennapi használatig!
Tudjon meg többet »

Honlap karbantartás

Webmestere cserbenhagyta? Elavult a honlapja? Meglévő weblapjának funkcionalitását szeretné bővíteni? Az elavult információ, a nem működő honlap napjaink egyik legnagyobb üzletromboló tényezője!
Tudjon meg többet »