Fertőzésmentesítés

Bejelentett támadó webhely, FTP vírus

Gyors és szakértő meggoldások a bajban

Sajnos egyre gyakoribb jelenség az interneten, amikor a "Bejelentett támadó webhely" feliratba ütközünk, vagy épp a kereső "Ez a webhely veszélyes lehet számítógépe számára" feliratot tűz a találati listán honlapunk címéhez.

A Webpozitív vállalja a bejelentett támadó webhelyes, feltört honlapok vírusmentesítését, a Google kereső felé való jelzését a vírusmentességnek, valamint a vírusmentesség fenntartását, megelőzését is.

Elhárítjuk a veszélyt, felszámoljuk a bajt

 • Támadó webhely állapotának felmérése
 • Szaktanácsadás
 • Fertőzött webhely károkozómentesítése
 • FTP vírus felderítése
 • Gyors és szakértői munka
 • Google és Badware Website Clearinghouse értesítése a vírusfertőzés megszüntéről
 • A honlap további 3 napig történő figyelemmel kísérése

Gyors és szakszerű megoldásra van szüksége? Adja meg a fertőzött honlap címét és minden fontos információt, amit fontosnak talál! Mi adunk egy árajánlatot és amennyiben ezt elfogadhatónak találja, máris elkezdjük a munkát!

Garanciát vállalunk!

Nincs előttünk lehetetlen! Gyors és hatékony munkát végzünk, maximális diszkréció mellett! Helyreállítjuk a weboldalt, eltüntetjük a figyelmeztető üzeneteket. Látogatói ismét bizalommal lesznek honlapja és szolgáltatásai iránt.

 • Ha nem járunk sikerrel, Önnek nem kell fizetnie!
 • A fertőzésmentesítéstől számított további három napon keresztül figyelemmel kísérjük a webhelyet
 • Szükség esetén vírusbiztosított tárhelyet ajánlunk
 • Soha nem fogjuk felhasználni az Ön oldalát, mint korábbi vírusfertőzött referenciát

Bejelentett támadó webhely problémamegoldása, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel

Mi az a bejelentett támadó webhely?

Mivel az FTP kódolatlan csatornán kommunikál, ezért bejelentkezés közben az ügyfélgépen lévő vírus naplózza a bejelentkezési azonosítót és jelszót, majd ezt elküldi egy ismeretlen helyre. Pár nappal ezután általában megtörténik a tárhely, ill. a honlap feltörése (a már említett módon megszerzett jelszó birtokában).
Külföldi (többnyire orosz, brazil, japán) szerverekről módosítják a weboldal (általában) index.php/.html, main.*, default.*, auth.* és további fájljait 2-3 könyvtár mélységig (többek között dekódolt JavaScript, vagy egyéb HTML kódok, pl. 0px-es iframe, stb. képében).

A "bejelentett támadó webhely" probléma részletes magyarázata és tanácsaink a szakmai blogban olvashatóak részletesen.

Bejelentett támadó webhely problémamegoldása, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel

Honlapkészítés

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk az Ön igényei szerint! A honlapkészítés a cégérünk, ezért nem ismerünk kompromisszumokat. Ismerje meg teljes körű szolgáltatáscsomagunkat: a kezdeti lépésektől a mindennapi használatig!
Tudjon meg többet »

Honlap karbantartás

Webmestere cserbenhagyta? Elavult a honlapja? Meglévő weblapjának funkcionalitását szeretné bővíteni? Az elavult információ, a nem működő honlap napjaink egyik legnagyobb üzletromboló tényezője!
Tudjon meg többet »