Új honlapot szeretnék

Honlapkészítés - Önnek, vagy vállalkozásának!

Magánszemélyek, kis-, közép- és nagyvállalatok, iskolák, non-profit és for-profit szervezetek számára nyújtunk honlapkészítést és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatást.

Hiszünk a magyarországi emberek, vállalkozások és kezdeményezések erejében és biztosak vagyunk abban, hogy ezen tehetségek bemutatásának egyik legjobb módja az interneten való megjelenés!

Ügyfélkörünk Magyarország teljes területét lefedi. Honlapkészítés területén nem ismerünk határokat - próbáljon ki minket, nem fog csalódni bennünk!

Mindent egy helyen

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk az Ön igényei szerint! A honlapkészítés a cégérünk, ezért nem ismerünk kompromisszumokat. Ismerje meg teljes körű szolgáltatáscsomagunkat: a kezdeti lépésektől a mindennapi használatig!

Weblap készítés - minden lehetséges!

Honlapkészítés árajánlatkérés, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel

Kedvezményes ajánlatok

Áraink minden esetben egyedi egyeztetés és árajánlatkérés alapján kerülnek kialakításra, azonban vannak kedvezményes egység ajánlataink, amelyek időről-időre más és más igényeknek, ügyfélkörnek kedveznek.

Aktuális honlapkészítés kedvezményes egységajánlataink a következőek.

Névjegykártya honlap AKCIÓ

A "névjegykártya" honlap egy egyszerű, egyoldalas bemutatkozó oldal, amelyen csak a legszükségesebb adatok kerülnek feltüntetésre - csakúgy, mint egy papíralapú névjegykártyán.

Céges bemutatkozó honlap AKCIÓ

Minden vállalkozásnak előnyére válik, ha megjelenik az interneten. Ezzel a csomagajánlattal az első lépéseket igyekszünk elősegíteni, a továbbfejlődés lehetőségét is meghagyva.

Egyéb tudnivalók az akciós csomagajánlatokkal kapcsolatban

Hogyan dolgozunk?

Az első és legfontosabb lépés az Öné!

1. Az első kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük ...

2. Egyeztetünk Önnel

3. Ötletelünk

Miután megértettük, hogy mit kell elérnünk az új honlappal, különböző ötleteket vetünk fel, folyamatosan egyeztetünk Önnel ...

4. Elkészítjük

Amint végső formájába öntöttük az ötleteket, letisztáztuk az esetleges kérdéseket ...

5. Jóváhagyatjuk

A kész weboldal publikálása előtt ...

6. Elindítjuk

Az Ön jóváhagyása után, publikáljuk a weboldalt ...

7. Figyelemmel kísérjük

A honlap publikálása után sem hagyjuk azt magára ...

Honlapkészítés árajánlatkérés, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel

Drupal alapú honlapok készítése

Vállalkozásunk több nagyobb volumenű Drupal alapú honlap fejlesztésében is részt vett már, de számos más honlapnál is ezt a tartalomkezelőt választottuk alapul. Jelen honlapunk is Drupal alapokon nyugszik, komplex ügyfélkapu és munkanyilvántartó rendszerrel karöltve.

A Drupal 2001. január tizenötödikén kezdte meg nyílt működését, amikor Dries Buytaert publikálta első verzióját az interneten. A rendszer azóta nagyon sokat fejlődött, és széles körben használt tartalomkezelővé vált. A Drupal Kézikönyv a következőképpen definiálja a rendszer képességeit:

Referenciáink közül kiemelnénk a Kecskeméten.hu oldalt, amelyet teljes mértékben vállalkozásunk készített el.

Ha úgy gondolja, hogy az Ön számára a Drupal a megfelelő választás, vagy szakmai tanácsokat szeretne kérni ezen rendszerrel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Honlapkészítés árajánlatkérés

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk az Ön igényei szerint! A honlapkészítés a cégérünk, ezért nem ismerünk kompromisszumokat.

Ismerje meg teljes körű szolgáltatáscsomagunkat: a kezdeti lépésektől a mindennapi használatig! Kérje árajánlatunk új honlapjához egyszerűen, gyorsan az alábbi űrlap segítségével!

Ha van körülbelüli elképzelése arról, hogy a leendő honlapja hány oldalból álljon, kérjük adja meg!

Kérjük adja meg, hogy egy weboldalon körülbelül hány kép szerepelne.

Több elemet kijelölni a CTRL gomb egyidejű lenyomásával tud.

Kérjük írja meg, hogy milyen célra készülne a leendő honlap, milyen elképzelései vannak vele kapcsolatban.

Ha van, kérem adjon meg (néhány olyan) honlapcímet, amelyek a leginkább hasonlítanak az Ön elképzeléseihez.