Fertőzésmentesítés

Bejelentett támadó webhely, FTP vírus

Gyors és szakértő meggoldások a bajban

Sajnos egyre gyakoribb jelenség az interneten, amikor a "Bejelentett támadó webhely" feliratba ütközünk, vagy épp a kereső "Ez a webhely veszélyes lehet számítógépe számára" feliratot tűz a találati listán honlapunk címéhez.

A Webpozitív vállalja a bejelentett támadó webhelyes, feltört honlapok vírusmentesítését, a Google kereső felé való jelzését a vírusmentességnek, valamint a vírusmentesség fenntartását, megelőzését is.

Elhárítjuk a veszélyt, felszámoljuk a bajt

Gyors és szakszerű megoldásra van szüksége? Adja meg a fertőzött honlap címét és minden fontos információt, amit fontosnak talál! Mi adunk egy árajánlatot és amennyiben ezt elfogadhatónak találja, máris elkezdjük a munkát!

Garanciát vállalunk!

Nincs előttünk lehetetlen! Gyors és hatékony munkát végzünk, maximális diszkréció mellett! Helyreállítjuk a weboldalt, eltüntetjük a figyelmeztető üzeneteket. Látogatói ismét bizalommal lesznek honlapja és szolgáltatásai iránt.

Bejelentett támadó webhely problémamegoldása, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel

Mi az a bejelentett támadó webhely?

Mivel az FTP kódolatlan csatornán kommunikál, ezért bejelentkezés közben az ügyfélgépen lévő vírus naplózza a bejelentkezési azonosítót és jelszót, majd ezt elküldi egy ismeretlen helyre. Pár nappal ezután általában megtörténik a tárhely, ill. a honlap feltörése (a már említett módon megszerzett jelszó birtokában).
Külföldi (többnyire orosz, brazil, japán) szerverekről módosítják a weboldal (általában) index.php/.html, main.*, default.*, auth.* és további fájljait 2-3 könyvtár mélységig (többek között dekódolt JavaScript, vagy egyéb HTML kódok, pl. 0px-es iframe, stb. képében).

A "bejelentett támadó webhely" probléma részletes magyarázata és tanácsaink a szakmai blogban olvashatóak részletesen.

Bejelentett támadó webhely problémamegoldása, vagy közvetlen kapcsolatfelvétel

Bejelentett támadó webhely-e az oldalam?

Az alábbi űrlap segítségével könnyedén kideríthető, hogy szerepel-e a fertőző webhelyek listáján egy adott honlap.

URL:

Ha a diagnosztika azt mutatja, hogy bejelentett támadó webhely az oldal, - azaz fertőzött -, úgy vállaljuk a webhely fertőzésmentesítését.
Közvetlenül is felvehető velünk a kapcsolat a kapcsolatfelvételi oldalunkon található elérhetőségek egyikén.

A támadó webhely diagnosztikai szolgáltatás eredményeit a Google szolgáltatja.
© 2012 Google Inc. © 2009-2012 Webpozitív

Bejelentett támadó webhely problémamegoldás

Előttünk nincs lehetetlen! Helyreállítjuk a weboldalt, eltüntetjük a figyelmeztető üzeneteket. Látogatói ismét bizalommal lesznek honlapja és szolgáltatásai iránt.

Gyors, szakszerű és diszkrét megoldásra van szüksége? Az alábbi űrlap segítségével adja meg a fertőzött honlappal kapcsolat tudnivalókat. Mi adunk egy árajánlatot és amennyiben ezt elfogadhatónak találja, máris elkezdjük a munkát!

Kérjük adja meg, hogy milyen technológiai háttérrel rendelkezik a honlap.

Sokat segít, ha fel kell vennünk a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatóval.

Bármilyen egyéb megjegyzés