Honlapkészítés referenciák

Honlapkészítés referenciák

Köszönet a Google-től: "Az elmúlt két hónapban rengeteget segítettél a [Google Webmester] Súgó Csoportban. Tapasztalatod, segítőkészséged sok kérdésben megmutatkozott, többek kérdéseit, problémáit orvosolta. Ezt nagyra értékeljük, és örülünk, hogy a csoportunk kiemelkedően aktív tagja vagy! Üdvözlettel, Tibor és János (Google Webmester Súgó Csoport)"

A legtöbb munkánk természetüknél fogva nem publikálható, azonban néhány oldalt referenciaként feltüntetünk:

Portálok

Kecskeméten.hu

KecskemétKecskemét város híreivel, információival foglalkozó oldal, kiegészítve térképes szórakozó, vendéglátóhely keresővel, apróhirdető oldallal, eseménynaptárral és a háttérben egy komplett szerkesztőségi rendszerrel.
Technikai információk: Drupal alapon készült az oldal, a fejlesztést teljes egészében vállalkozásunk végezte.

Sportkártya

SportkártyaMagyarországon minden ötödik ember elhízott. A Sportkártya segítségével Magyarországon több, mint 100 helyszínen sportolhat tulajdonosa.
Technikai információk: Központi adminisztrációs felület, sporthelyszín kereső, Google Maps integráció, blog, kártya igénylő rendszer.

Pandhy's WorldWide

Pandhy's WorldWideA Pandhy's vezető kozmetikai cég, amely saját termékekkel van jelen a nemzetközi piacon.
Technikai információk: Többnyelvű oldal és blogrendszer épül a cég internetes jelenléte köré, amelyeket vállalkozásunk tart karban.

Játék, játékgyűjtemény, játékszabály

JátékgyűjteményOlyan játékok gyűjteménye ez a weboldal, amely a pedagógusoknak, gyermekekkel foglalkozó ifjúsági szervezeteknek ad nagyszerű támpontot a szabadidő hasznos eltöltésére. Valódi, szabadban, vagy teremben játszható, közösségi játékokról van szó.
SEO információk: Több szóra is első helyeken szerepel, így pl. a teljesség igénye nélkül: játékgyűjtemény, játékok, játékszabály, memóriafejlesztő játékok, ismerkedős játék, csoportépítő játékok
Technikai információk: PHP+MySQL+CSS+XML+JavaScript technológiákkal, a fejlesztést teljes egészében vállalkozásunk végezte.

Népdal, népdalszöveg, dalgyűjtemény

NépdalgyűjteményMagyar népdalok gyűjteménye, a legtöbb népdalhoz kotta, mp3, midi hangfájl is tartozik. Népszerű a honlap a népzáncosok, népdalénekesek, ének-zene tanárok, valamint a népdalcsoportok körében is. Rengeteg visszajelzés mutatja, hogy valódi piaci rést szolgál ki ez a hiányteremtő weboldal.
SEO információk: Több szóra is első helyeken szerepel, így pl. a teljesség igénye nélkül: népdal, népdalgyűjtemény, népdal mp3, magyar népdal
Technikai információk: PHP+MySQL+CSS+XML+JavaScript technológiákkal, a fejlesztést teljes egészében vállalkozásunk végezte.

Személyes honlapok

Alapítványi, non-profit honlapok

Céges honlapok

Szállásközvetítő és éttermi honlapok

Blogok

További munkáink

  • adatbázis alapú nyilvántartórendszerek
  • dinamikus oldalak
  • céges internetes és intranetes weboldalak sokasága

Árajánlatért, további információért, kérem,
keressen fel minket - a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk!

Honlapkészítés

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk az Ön igényei szerint! A honlapkészítés a cégérünk, ezért nem ismerünk kompromisszumokat. Ismerje meg teljes körű szolgáltatáscsomagunkat: a kezdeti lépésektől a mindennapi használatig!
Tudjon meg többet »

Honlap karbantartás

Webmestere cserbenhagyta? Elavult a honlapja? Meglévő weblapjának funkcionalitását szeretné bővíteni? Az elavult információ, a nem működő honlap napjaink egyik legnagyobb üzletromboló tényezője!
Tudjon meg többet »