Ügyfélkapu

Köszöntjük a kizárólag Ügyfeleink számára fenntartott online ügyfélszolgálati rendszer nyitólapján! A bejelentkezéshez kérjük, a jobb oldali sávban található mezőkben adja meg Ügyfélazonosítóját (vagy e-mail címét) és a hozzá tartozó jelszavát! »

  • Kérjük, csak biztonságos körülmények között lépjen be! A szabad felhasználású számítógépekről (pl. könyvtár, teleház) való belépés után mindig jelentkezzen ki.
  • Ha elfelejtette jelszavát, e-mail címének, vagy Ügyfélazonosítójának megadásával itt kérhet egy újat. Az új jelszót e-mail címére fogja elküldeni a rendszer, amelyet az első belépés után megváltoztathat.
  • Az Online Ügyfélkapu használatának befejeztével - a saját adatainak védelme érdekében -, kérjük, mindig jelentkezzen ki!

Ügyfélkapu belépés

Honlapkészítés

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk az Ön igényei szerint! A honlapkészítés a cégérünk, ezért nem ismerünk kompromisszumokat. Ismerje meg teljes körű szolgáltatáscsomagunkat: a kezdeti lépésektől a mindennapi használatig!
Tudjon meg többet »

Honlap karbantartás

Webmestere cserbenhagyta? Elavult a honlapja? Meglévő weblapjának funkcionalitását szeretné bővíteni? Az elavult információ, a nem működő honlap napjaink egyik legnagyobb üzletromboló tényezője!
Tudjon meg többet »